Till toppen

"Tyvärr, du är för brun"

Aldrig någonsin hade jag tänkt att det skulle vara något negativt med att var sommarbrun. Men tydligen finns det undantag. Igår skuttade jag in till salongen där jag gör laserbehandlingarna för att bli av med håret i armhålorna. Det är fjärde gången nu och det känns som allt går så enormt långsamt då jag måste vänta två månader mellan gångerna. Jag borde verkligen börja jobba på mitt tålamod lite! Men i vilket fall så kränger jag av mig linnet och lägger mig på bänken med armarna ovanför huvudet och tänker BURN MADDA FAKKA. Då blir hon helt tyst och säger plötsligt "Tyvärr Pernilla, du är alldeles för brun. Vi kan inte göra detta idag". Så det var bara hoppa ner från sängen och att ta på sig. Tiden fick vi boka om till om 4 veckor framåt då jag "förhoppningsvis" blivit lite blekare igen. Typiskt. Nästa gång får jag klistra fast en binda i varsin armhåla när jag solar så att jag håller mig vinterblek.
 
*Trumvirvlar* Och de nominerade för årets ytligaste i-landsprolem är......moi!
 
Zakynthos, båt påväg ut till Shipwreck beach
0 kommentarer

Vardagsrumsbord Vittsjö

I helgen fick jag en sådan galen städmani. Och när det händer så är det bara att köra på så länge man kan för det är fasen inte ofta man är sugen på att städa. Det blev storstädning, en tripp till tippen och lyckades även hänga upp en spegel och en plansch som legat och väntat på att jag ska hitta rätt vägg för dem.
 
 
Efter jag var klar så satte jag mig i soffan för att andas ut en sekund. Och ja det blev verkligen bara en sekund. Jag insåg hur länge jag har gått och stört mig på vårt fula och alldeles för stora vardagsrumsbord. Är så otrolig trött på den tråkiga beiga färgen som under ett antal år har funnits, i alla svenska hem, på varenda hylla, byrå bänkar och bord. Fingrarna sprang över mobilen för att få lite inspiration och det tog inte lång tid innan jag skuttade av lycka. Av alla ställen så blev det en tripp till IKEA för att handla detta finna vardagsrumsbordet Vittsjö. ME LIKE! 
 
 
 
Tydligen har jag inte fått ur mig riktigt all inrednings- och pysselenergi för nu sitter jag redan och planerar nästa projekt med temat läder och skinn. :) Men det får ni se någon annan dag!
 
0 kommentarer